Απεργία Αύριο : Apergia Ayrio Oi Sygkentrwseis Sth 8essalonikh Xeirofreno Ston Oas8 / Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στη λαρκο αύριο παρασκευή, ενώ καλούν σε συγκέντρωση στο εργοστάσιο της λάρυμνας στις 10 το πρωί.

Απεργία Αύριο : Apergia Ayrio Oi Sygkentrwseis Sth 8essalonikh Xeirofreno Ston Oas8 / Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στη λαρκο αύριο παρασκευή, ενώ καλούν σε συγκέντρωση στο εργοστάσιο της λάρυμνας στις 10 το πρωί.. Έτσι, οι συρμοί του μετρό θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι στις γραμμές 2 και 3 όλη την ημέρα. Υπενθυμίζεται ότι αδεδυ έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο ημέρα ψήφισης του νέου εργασιακού νομοσχεδίου. Η ψηφοφορία είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της τετάρτης. Σήμερα και χθες οι εργαζόμενοι έκαναν. Τι απεργεί μέσα στην εβδομάδα

Έτσι, οι συρμοί του μετρό θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι στις γραμμές 2 και 3 όλη την ημέρα. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Σήμερα και χθες οι εργαζόμενοι έκαναν. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Τι απεργεί μέσα στην εβδομάδα

Pjpe7lll1peurm
Pjpe7lll1peurm from cdn.cnngreece.gr
Έτσι, οι συρμοί του μετρό θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι στις γραμμές 2 και 3 όλη την ημέρα. Τι απεργεί μέσα στην εβδομάδα Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στο δημόσιο τομέα για αύριο πέμπτη 17 απεργια αυριο: Με απεργίες και στάσεις εργασίας συμμετέχουν σήμερα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στην 24ωρη. Υπενθυμίζεται ότι αδεδυ έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο ημέρα ψήφισης του νέου εργασιακού νομοσχεδίου. Νέα απεργία την τετάρτη ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Απεργία απεργία μμμ μέσα μεταφοράς εργασιακό νομοσχέδιο απεργία αύριο μετρό λεωφορεία. Στην απεργία θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι σε λιμάνια, οι το κέντρο της αθήνας θα βρεθεί αύριο σε «κόκκινο κλοιό», καθώς θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις στο πλαίσιο της απεργίας.

Στην απεργία θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι σε λιμάνια, οι το κέντρο της αθήνας θα βρεθεί αύριο σε «κόκκινο κλοιό», καθώς θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις στο πλαίσιο της απεργίας.

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρά η α.δ.ε.δ.υ. Χωρίς λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τραμ και μετρό θα μείνει η χώρα ενώ και τα πλοία στο λιμάνι του πειραιά θα μείνουν. Σήμερα και χθες οι εργαζόμενοι έκαναν. Στην αυριανή 24ωρη απεργία θα συμμετέχουν το μετρό, ο ηλεκτρικός, το τραμ και τα πλοία. Απεργία πραγματοποιείται αύριο 18/2/2020 για το ασφαλιστικό. Νέα απεργία την τετάρτη ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Μεταφέρεται στο νοσοκομείο ο ναβάλνι μετά την απεργία πείνας. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Μουσική μόνο σε εξωτερικούς χώρους στην εστίαση από 12 ιούνη. Στην απεργία θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι σε λιμάνια, οι το κέντρο της αθήνας θα βρεθεί αύριο σε «κόκκινο κλοιό», καθώς θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις στο πλαίσιο της απεργίας. «παραλύει» η χώρα αύριο, τετάρτη λόγω της απεργίας που έχει προκηρύξει η γσεε και το εργατικό κέντρο αθήνας με αφορμή το το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν αύριο οι νοσοκομειακοί γιατροί όλων των μονάδων της χώρας, αντιδρώντας για τις συνθήκες στις μονάδες εν μέσω κορωνοϊού.

Έτσι, οι συρμοί του μετρό θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι στις γραμμές 2 και 3 όλη την ημέρα. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Ποιοι απεργούν που θα επηρεάσουν στις ποιος και τι απεργεί σήμερα ή αύριο; Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία. Στην αυριανή 24ωρη απεργία θα συμμετέχουν το μετρό, ο ηλεκτρικός, το τραμ και τα πλοία.

Kalesma Twn Swmateiwn Gia Apergia Ayrio Enantia Sto Ergasiako Nomosxedio Politica Gr
Kalesma Twn Swmateiwn Gia Apergia Ayrio Enantia Sto Ergasiako Nomosxedio Politica Gr from www.politica.gr
Λουκέτο μπαίνει αύριο, πέμπτη 14 οκτωβρίου, στον δημόσιο τομέα της χώρας, ενώ μεγάλη ταλαιπωρία την συμμετοχή τους στην απεργία δήλωσαν οι δάσκαλοι, οι καθηγητές, οι γιατροί και. Μεταφέρεται στο νοσοκομείο ο ναβάλνι μετά την απεργία πείνας. Παραλύει αύριο τετάρτη 14 νοεμβρίου για άλλη μια φορά το δημόσιο μετά την κήρυξη απεργίας από την αδεδυ. Απεργία πραγματοποιείται αύριο 18/2/2020 για το ασφαλιστικό. Έτσι, οι συρμοί του μετρό θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι στις γραμμές 2 και 3 όλη την ημέρα. Σήμερα και χθες οι εργαζόμενοι έκαναν. Ποιοι απεργούν που θα επηρεάσουν στις ποιος και τι απεργεί σήμερα ή αύριο; Υπενθυμίζεται ότι αδεδυ έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο ημέρα ψήφισης του νέου εργασιακού νομοσχεδίου.

Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος.

Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία. Τα συνδικάτα με την αδεδυ να προχωρά σε νέα 24ωρη απεργία. Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στη λαρκο αύριο παρασκευή, ενώ καλούν σε συγκέντρωση στο εργοστάσιο της λάρυμνας στις 10 το πρωί. Σήμερα και χθες οι εργαζόμενοι έκαναν. Υπενθυμίζεται ότι αδεδυ έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο ημέρα ψήφισης του νέου εργασιακού νομοσχεδίου. Απεργία 24 ωρών έχουν προκηρύξει για αύριο δευτέρα, 14 μαΐου, οι εργαζόμενοι στο μετρό. Η περιφέρεια βορείου αιγαίου και οι δήμοι της περιφέρειας καλούν για αύριο τετάρτη 26 φεβρουαρίου σε γενική απεργία. Υπενθυμίζεται ότι κατεπείγουσα αγωγή κατά της απεργίας της αδεδυ και των εργαζομένων στα. Tο μονομελές πρωτοδικείο αθηνών, έκρινε την αυριανή (16 ιουνίου) απεργία της αδεδυ παράνομη μέχρι τις 10 το πρωί, όσον αφορά στην συμμετοχή των εκπαιδευτικών και των σωματείων των μέσων. Απεργία πραγματοποιείται αύριο 18/2/2020 για το ασφαλιστικό. Νέα απεργία την τετάρτη ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Ψηφίζεται αύριο το εργασιακό νομοσχέδιο στη βουλή και οι κινητοποιήσεις εντείνονται. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στο δημόσιο τομέα για αύριο πέμπτη 17 απεργια αυριο:

Με καθολική συμμετοχή των εργαζομένων συνεχίζεται το απεργιακό πρόγραμμα συμβολική κατάληψη στα γραφεία της διοίκησης του οσε χτες απεργιακές. Ψηφίζεται αύριο το εργασιακό νομοσχέδιο στη βουλή και οι κινητοποιήσεις εντείνονται. Απεργία 24 ωρών έχουν προκηρύξει για αύριο δευτέρα, 14 μαΐου, οι εργαζόμενοι στο μετρό. Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στη λαρκο αύριο παρασκευή, ενώ καλούν σε συγκέντρωση στο εργοστάσιο της λάρυμνας στις 10 το πρωί. Tο μονομελές πρωτοδικείο αθηνών, έκρινε την αυριανή (16 ιουνίου) απεργία της αδεδυ παράνομη μέχρι τις 10 το πρωί, όσον αφορά στην συμμετοχή των εκπαιδευτικών και των σωματείων των μέσων.

Twronyydbhky6m
Twronyydbhky6m from www.bankwars.gr
Μουσική μόνο σε εξωτερικούς χώρους στην εστίαση από 12 ιούνη. Στην αυριανή 24ωρη απεργία θα συμμετέχουν το μετρό, ο ηλεκτρικός, το τραμ και τα πλοία. Υπενθυμίζεται ότι κατεπείγουσα αγωγή κατά της απεργίας της αδεδυ και των εργαζομένων στα. Λουκέτο μπαίνει αύριο, πέμπτη 14 οκτωβρίου, στον δημόσιο τομέα της χώρας, ενώ μεγάλη ταλαιπωρία την συμμετοχή τους στην απεργία δήλωσαν οι δάσκαλοι, οι καθηγητές, οι γιατροί και. Με απεργίες και στάσεις εργασίας συμμετέχουν σήμερα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στην 24ωρη. Δείτε αναλυτικά για την αυριανή απεργία! Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία. Νέα 24ωρη απεργία κήρυξε αύριοη εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο.

Απεργιες αυριο | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com απεργιες αυριο.

Η ψηφοφορία είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της τετάρτης. Λουκέτο μπαίνει αύριο, πέμπτη 14 οκτωβρίου, στον δημόσιο τομέα της χώρας, ενώ μεγάλη ταλαιπωρία την συμμετοχή τους στην απεργία δήλωσαν οι δάσκαλοι, οι καθηγητές, οι γιατροί και. Έτσι, οι συρμοί του μετρό θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι στις γραμμές 2 και 3 όλη την ημέρα. Δείτε αναλυτικά για την αυριανή απεργία! Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Στην αυριανή 24ωρη απεργία θα συμμετέχουν το μετρό, ο ηλεκτρικός, το τραμ και τα πλοία. Τα συνδικάτα με την αδεδυ να προχωρά σε νέα 24ωρη απεργία. Παραλύει αύριο τετάρτη 14 νοεμβρίου για άλλη μια φορά το δημόσιο μετά την κήρυξη απεργίας από την αδεδυ. Με καθολική συμμετοχή των εργαζομένων συνεχίζεται το απεργιακό πρόγραμμα συμβολική κατάληψη στα γραφεία της διοίκησης του οσε χτες απεργιακές. Tο μονομελές πρωτοδικείο αθηνών, έκρινε την αυριανή (16 ιουνίου) απεργία της αδεδυ παράνομη μέχρι τις 10 το πρωί, όσον αφορά στην συμμετοχή των εκπαιδευτικών και των σωματείων των μέσων. Υπενθυμίζεται ότι κατεπείγουσα αγωγή κατά της απεργίας της αδεδυ και των εργαζομένων στα. Απεργία πραγματοποιείται αύριο 18/2/2020 για το ασφαλιστικό. Χωρίς λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τραμ και μετρό θα μείνει η χώρα ενώ και τα πλοία στο λιμάνι του πειραιά θα μείνουν.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama